Feenstra Elektra, jouw partner voor elektronische oplossingen!

Intercom (video)systemen

Voor optimaal gemak én veiligheid combineer je dit systeem met een automatische deur en/of videobewaking. 

Maak een afspraak

Intercom videosysteem

Optimaal gemak en veiligheid

Intercom (video)systeem

Wie belt eraan? Als je dat wilt weten voordat je opendoet, is een intercom videosysteem een goede oplossing. Je kunt op een monitor zien wie er voor je deur of poort staat en je kunt met de hoorn van je telefoontoestel met ze praten en de poort of deur openen.

Om te zorgen voor optimaal gemak én veiligheid, kun je dit systeem combineren met een automatische deur en/of een videobewakingssysteem. Wij denken met je mee over de beste combinatie van systemen en installeren deze vakkundig.

Denk hierbij aan ouderen of mensen met een lichamelijke beperking, voor wie dergelijke hulpmiddelen essentieel zijn om zelfstandig te kunnen wonen. Feenstra Elektra begrijpt het belang hiervan en voorziet in op maat gemaakte automatische deuren, die vakkundig worden geïnstalleerd.

Offerte aanvragen

Ervaringen

Pascal
4.0

Feenstra Elektra heeft onze verwachtingen overtroffen met hun betrouwbaarheid en service. Onlangs hebben ze een upgrade uitgevoerd aan ons alarmsysteem, en het hele proces verliep vlekkeloos. 

Youri
5.0

Feenstra Elektra heeft onlangs bij ons thuis diverse elektrawerkzaamheden uitgevoerd, en ik kan niet anders zeggen dan dat ze een team van echte professionals zijn.