Feenstra Elektra, 50 jaar ervaring in elektrotechniek

Wat begon als een elektrabedrijf voor huis, tuin en keuken, is uitgegroeid tot een onderneming met 50 jaar ervaring in het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt!

In 1970 legde Gerrit Feenstra de eerste stroomdraadjes van zijn elektrabedrijf aan huis aan Het Vliet in Drachten. Het was een bescheiden begin, gericht op huis-, tuin- en keukenelektra. Maar net als zijn bedrijf groeide Gerrits ambities snel. Het gezin Feenstra, en daarmee het bedrijf, verhuisde al snel naar de Oude weg.

In het jaar 1995 bracht Feenstra Elektra een toost uit ter ere van zijn 25-jarig bestaan. Vele projecten verder en met een schat aan ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner in elektrotechniek. Wij helpen je met grote, maar ook kleine installaties van bijvoorbeeld brandmeldinstallaties en intercom (video)systemen. Benieuwd wat we voor jou project kunnen berekenen? Neem vrijblijvend contact op!

InstallQ certificaat

Wij vinden kwaliteit en veiligheid belangrijk. Daarom streven wij ernaar om te voldoen aan de hoogste normen in de installatiebranche. Het InstallQ certificaat, als erkenning van onze inzet voor kwaliteit en veiligheid, is voor ons van onschatbare waarde.

Met het InstallQ-certificaat tonen we aan dat we voldoen aan strenge eisen in onze dienstverlening.

Lid van UNETO VNI

UNETO-VNI is de ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

BRL 6000 gecertificeerd
De BRL 6000 (Beoordelingsrichtlijn 6000) bevat eisen met betrekking tot het installeren van o.a. elektrische installaties. Een bedrijf dat voldoet aan deze eisen kan gecertificeerd worden. Het certificaat geldt als bewijs dat de aangelegde installaties voldoen aan de wettelijke eisen van het Bouwbesluit. Het BRL 6000 certificaat vervangt het vroegere keurmerk van 'waarborginstallateur'.