Feenstra Elektra, jouw partner voor elektronische oplossingen!

Elektra

Van kantoorverlichting tot geavanceerde computersystemen, elektriciteit vormt de basis voor je bedrijf. Of het nu gaat om het efficiënt organiseren van kantoorruimtes met intelligente verlichtingssystemen, het installeren van betrouwbare energievoorzieningen of het aanpakken van specifieke technische vereisten, we bieden passende oplossingen op maat.

Maak een afspraak

Slimme oplossingen voor thuis

Particulier

Op zoek naar een oplossing voor thuis? Feenstra Elektra denkt graag met je mee. Of het nu gaat om het efficiënt organiseren van je woning met slimme verlichtingssystemen, het installeren van geavanceerde keukenapparatuur of het aanpakken van specifieke elektrische oplossingen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Ervaringen

Mirjam
5.0

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor Feenstra Elektra. Onlangs hebben ze bij ons op kantoor een intercomvideosysteem geïnstalleerd, en ik ben meer dan tevreden met hun service. De monteur heeft alle tijd genomen om aan ons uit te leggen hoe het systeem werkt.

Ronald
4.0

Onlangs hebben ze bij mij thuis een kleine elektrische klus gedaan, en ik ben blij met het resultaat. Wat ik echt waardeer, is dat ze de tijd nemen om naar je wensen te luisteren en oplossingen aan te dragen die passen bij jouw situatie.