Feenstra Elektra een begrip in Drachten

Specialisaties

Feenstra Elektra is jouw partner als het gaat om elektrische installaties. Of je nu een particulier bent die op zoek is naar eenvoudige oplossingen voor thuis of een bedrijfseigenaar die complexere systemen nodig heeft, wij hebben de expertise. Van simpele stopcontacten tot geavanceerde domotica, we draaien er onze hand niet voor om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak!

Maak een afspraak

Lees hier onze specialisaties

Elektra

Feenstra Elektra is jouw partner voor alles op het gebied van elektriciteit, zowel voor bedrijven als particulieren. Van kantoorverlichting tot geavanceerde computersystemen, we bieden op maat gemaakte oplossingen die gericht zijn op efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer

Toegangscontrolesystemen

Bij Feenstra Elektra ben je aan het juiste adres voor toegangscontrolesystemen die jou de regie geven over wie, waar en wanneer toegang heeft tot je gebouw. Of je nu kiest voor een pasje, sleutel of vingerafdruk, ons systeem biedt op maat gemaakte toegang, inclusief deskundig advies en vakkundige installatie.

Lees meer

Automatische deurbediening

Of het nu gaat om handige voorzieningen voor supermarkten, kantoren en banken, of essentiële hulpmiddelen die zelfstandig wonen mogelijk maken voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Ons team staat klaar met deskundig advies en vakkundige installatie, zodat we zorgen voor een toegankelijke omgeving.

Lees meer

Intercom videosystemen

Feenstra Elektra zorgt voor handige intercom videosystemen die gemak, veiligheid en communicatie bieden. We gebruiken slimme combinaties met automatische deuren en videobewaking om de beste oplossingen te vinden. Denk aan het verbeteren van winkels en kantoren, en het verbeteren van het leven thuis, vooral voor ouderen en mensen met een lichamelijke beperking.

Referenties

Mirjam
5.0

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor Feenstra Elektra. Onlangs hebben ze bij ons op kantoor een intercomvideosysteem geïnstalleerd, en ik ben meer dan tevreden met hun service. De monteur heeft alle tijd genomen om aan ons uit te leggen hoe het systeem werkt.

Youri
5.0

Feenstra Elektra heeft onlangs bij ons thuis diverse elektrawerkzaamheden uitgevoerd, en ik kan niet anders zeggen dan dat ze een team van echte professionals zijn. 

Ronald
4.0

Onlangs hebben ze bij mij thuis een kleine elektrische klus gedaan, en ik ben blij met het resultaat. Wat ik echt waardeer, is dat ze de tijd nemen om naar je wensen te luisteren en oplossingen aan te dragen die passen bij jouw situatie.

Lisa
5.0

Feenstra Elektra heeft ons onlangs geholpen met een lastige elektrische storing in ons kantoor. Het team was snel ter plaatse en wist het probleem vakkundig op te lossen. 

Pascal
4.0

Feenstra Elektra heeft onze verwachtingen overtroffen met hun betrouwbaarheid en service. Onlangs hebben ze een upgrade uitgevoerd aan ons alarmsysteem, en het hele proces verliep vlekkeloos. 

Domotica

Elektrische apparaten in slimme woningen communiceren naadloos dankzij domotica. Met op maat gemaakte oplossingen van flexibiliteit, gemak en afstandsbediening voor huistaken zoals zorg, communicatie en ontspanning. Feenstra Elektra begrijpt de unieke behoeften van klanten en zorgt voor installaties die nu en in de toekomst aan jouw wensen voldoen.

Lees meer

Brandmeldinstallaties

Met brandmeldinstallaties creëer je een veilige omgeving, zowel thuis als op kantoor. Feenstra Elektra installeert systemen die voldoen aan de nieuwste normen. Onze installateurs blijven vooroplopen in veiligheidstechnologie, waardoor je kunt vertrouwen op de meest geavanceerde en betrouwbare oplossingen voor branddetectie en -preventie.

Noodverlichting en vluchtaanduiding installaties

Noodverlichting en vluchtwegaanduiding zijn essentieel in drukbezochte gebouwen. Er zijn twee energieopties: centraal (via voedingskast) en decentraal (op normale netspanning). Bij noodsituaties schakelt centrale noodverlichting over op een batterij, terwijl decentrale noodverlichting al op een ingebouwde batterij werkt. Feenstra Elektra zorgt voor een veilige en effectieve oplossing in jouw gebouw.

Besturingstechniek

Bij besturingstechniek creëren we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw situatie. Samen bedenken we de beste techniek om motoren aan te sturen, meetapparatuur voor schakel- en verdeelkasten te regelen, en systemen te ontwikkelen voor de controle en bewaking van machines. Ons voornaamste doel is ervoor te zorgen dat jij, de machines en de omgeving beschermd zijn tegen gevaarlijke situaties.

Datanetwerken

Wij maken internetverbindingen die goed passen bij hoe jouw bedrijf werkt. Deze verbindingen zijn belangrijk omdat ze ervoor zorgen dat computers binnen en buiten jouw bedrijf met elkaar kunnen praten. Het is super belangrijk dat dit goed werkt. Daarom geven wij advies, leggen wij de verbindingen aan, maken we ze groter als dat nodig is, en zorgen we ervoor dat ze altijd goed werken. Zo doen we ons best om ervoor te zorgen dat het precies past bij wat jouw bedrijf nodig heeft.